Om os

Howcome står bag TrustCulture.

Howcome er et konsulenthus, som har rådgivet og fasciliteret processer omhandlende det psykiske arbejdsmiljø og kulturudvikling siden 2003. Vi hjælper typisk organisationer med dårlige APV resultater, til at bruge disse problematikker, som løftestang til et styrket arbejdsmiljø – med afsæt i en styret proces, hvor det trygge rum for dialog og tillidsopbygning er central. Således at kulturen kan udvikles og styrkes med aktuelle problemstillinger i praksis.

Vi kan nu tilbyde whistleblowerordningen TrustCulture, der sikrer at alle kan komme til orde, også med de temaer som kan være særlig vanskelige at formidle.

Vores whistleblowerordninger retter sig mod alle virksomheder og organisationer inden for de fleste sektorer og brancheområder. Vi har stor faglig indsigt fra både den offentlige og private sektor, og vi ved derfor hvordan en whistleblowerordning skal sættes sammen i forhold til netop jeres virksomhed.

Internationalt

TrustCulture er en internationalt orienteret virksomhed med fokus på både danske og udenlandske forhold. Vi hjælper derfor også med rådgivning og ekspertise i forhold til gældende og kommende EU-lovgivning på whistleblowerområdet.

Vores værdier

Vi lægger i TrustCulture vægt på, at give vores kunder værdiskabende og trygge løsninger, der bygger på indsigt i deres forretning. Vi går til samarbejdet med engagement og opmærksomhed, og vi tilstræber altid at være troværdige og ansvarsbevidste i vores samarbejde.

Vi leverer operationelle løsninger med høj kommerciel og faglig indsigt på baggrund af kundens behov og situation. Troværdighed er vores centrale værdi. For os betyder troværdighed at tage ansvar for vores handlinger, vores udvikling og for hinanden i samarbejdet med vores kunder og medarbejdere.

Teamet bag

TrustCulture Whistleblowerordning er etableret i samarbejde med Veron, Danmarks NGO for Whistleblowere.